Aktuální číslo časopisu Ekonom
ekonom
Předplaťte si Přihlaste se Předplaťte si

  • Koupit předplatné
  • Nastavení účtu
  • Odhlásit se
  • Názory
  • Témata
  • Rozhovory
  • Technologie
  • Podcasty
  • Dějiny byznysu
  • Právní rádce
  • Logistika
  • Auta
  • Moderní řízení
  • Archiv vydání
  • BeNative
Téma/

Byznys menu

Odebírat
Byznys menu

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

3 minuty čtení
Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný steak z bílé tresky. Zaujala i unikátní pasta...
Byznys menu

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

4 minuty čtení
Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s lanýžovou raviolkou. Potěšila i gurmány ceněná ryba smuha královská. Vynikajícím rybám a plodům...
Byznys menu

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

4 minuty čtení
Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i sezonní polévka z medvědího česneku. Zajímavou...
Byznys menu

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

4 minuty čtení
Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře. Nebojí se neotřelých kulinárních nápadů a jeho kolekce potěší nápaditostí a hravostí. Zaujmou...
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

4 minuty čtení
Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na britských ostrovech. Vrcholem jeho menu je hovězí...
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

3 minuty čtení
Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů našla díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Jednou z hvězd valentýnského menu se stalo kachní...
Byznys menu

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

4 minuty čtení
V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí líčka na víně či Caesar salát. Většina jídel je...
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

4 minuty čtení
U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu podepsat papír, že jídlo konzumujete na vlastní odpovědnost. Potěší smažené papričky i kreativní...
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

3 minuty čtení
Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením Ugo. Oblíbený je pečený losos s granátovým...
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

4 minuty čtení
Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k nejromantičtějším podnikům v metropoli. S příchodem...
Byznys menu

Snídaně na míru: Na skotské vejce do Bistro'Os

4 minuty čtení
Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru i pestrá paleta poledních specialit. Můžete...
Byznys menu

Co bude dnes dobrého? Podmanivé chutě orientu v Asian Temple

4 minuty čtení
Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian Temple. Za zkoušku stojí famózní losos, tatarák z...
Další články
ekonom

Copyright ©1996-2025 Economia, a.s.

Týdeník Ekonom ISSN 1210-0714

ekonom.cz ISSN 2787-9380

Certifikováno:jti

  • Kontakty
  • Tiráž redakce Ekonom
  • Předplatné
  • Kariéra
  • Newsletter
  • Všeobecné podmínky
  • Prohlášení o cookies
  • Nastavení soukromí
  • Ochrana osobních údajů
  • Inzerce,  obchodní garant: Dobromila Danovová, 737 434 166
Jakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků, je bez souhlasu Economia, a.s. zapovězeno. Bez souhlasu Economia, a.s. je zapovězeno též rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat podle ustanovení § 39c autorského zákona.