Byznys menu Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu 3 minuty čtení Řetězec restaurací Pizza Coloseum si zakládá na italských surovinách. Ochutnali jsme grilovaný steak z bílé tresky. Zaujala i unikátní pasta...
Byznys menu Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi 4 minuty čtení Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s lanýžovou raviolkou. Potěšila i gurmány ceněná ryba smuha královská. Vynikajícím rybám a plodům...
Byznys menu V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody 4 minuty čtení Bodují dršťky i líčka, překvapí ovarové krokety a lahodný sulc. Příjemným zpestřením nabídky je i sezonní polévka z medvědího česneku. Zajímavou...
Byznys menu Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou 4 minuty čtení Pražská restaurace Bellevue má nového šéfkuchaře. Nebojí se neotřelých kulinárních nápadů a jeho kolekce potěší nápaditostí a hravostí. Zaujmou...
Byznys menu Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce 4 minuty čtení Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na britských ostrovech. Vrcholem jeho menu je hovězí...
Byznys menu Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka 3 minuty čtení Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů našla díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Jednou z hvězd valentýnského menu se stalo kachní...
Byznys menu Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů 4 minuty čtení V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí líčka na víně či Caesar salát. Většina jídel je...
Byznys menu Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu 4 minuty čtení U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu podepsat papír, že jídlo konzumujete na vlastní odpovědnost. Potěší smažené papričky i kreativní...
Byznys menu Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem 3 minuty čtení Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením Ugo. Oblíbený je pečený losos s granátovým...
Byznys menu Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa 4 minuty čtení Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k nejromantičtějším podnikům v metropoli. S příchodem...
Byznys menu Snídaně na míru: Na skotské vejce do Bistro'Os 4 minuty čtení Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru i pestrá paleta poledních specialit. Můžete...
Byznys menu Co bude dnes dobrého? Podmanivé chutě orientu v Asian Temple 4 minuty čtení Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian Temple. Za zkoušku stojí famózní losos, tatarák z...