Po letech experimentů a hledání našla restaurace Mlýnec svou tvář. S rozmyslem vytvořené a vzorně dotažené pokrmy potěší jak svou efektní podobou, tak důrazem na jasné chuťové vyznění.

Šéfkuchař podniku Marek Šáda je v poslední době na roztrhání. Během poměrně krátkého angažmá v Mlýnci si vybudoval skvělou pověst, díky čemuž povýšil a stal se současně šéfkuchařem restaurace Bellevue, která patří − stejně jako Mlýnec − do gastronomické skupiny Zátiší.

Tip:

Jedničkou mezi dezerty je kreativní podoba rozebraného štrúdlu s jablečnou zmrzlinou, ořechy, karamelem a skořicí.

Tuňák s kaviárem

To však neznamená, že by Mlýnec zanedbával. Naopak, většina pokrmů, které jsme při poslední návštěvě ochutnali, si zaslouží absolutorium. Na carpacciu z tuňáka − pokud máte kvalitní surovinu − není co zkazit, z podstaty mu sluší kombinace s avokádem a wasabi, přidání kuliček špičkového tzar kaviáru ho ovšem posouvá do rafinované, lehce dekadentní polohy.

Kachní prso připravené ve vakuu a doplněné krvavým pomerančem a jedlou hlínou zaujme efektní prezentací v podobě rolek, kterou Šáda často a rád používá, současně potěší svěží a lahodnou chutí. Není divu, že právě tohle jídlo se stalo jednou z hvězd valentýnského menu.

Z nabídky:

1. Grilovaná perlička, smažený konfit, pórek, topinambur, žampion, omáčka Albufera

595 korun

jarvis_58c0230f498e5bf8f9b7bb50.jpeg

2. Otevřená raviola s humrem a slávkami, fenykl, rajčata, bisque

895 korun

jarvis_58c0230f498e5bf8f9b7bb54.jpeg

Módní makrela

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 50 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Odkaz pro sdílení:
https://ekonom.cz/c1-65651910-rafinovana-hra-velkych-chuti-v-mlynci