Dlouhodobě nejlepší brněnská restaurace neztrácí nic ze svého lesku. V Koishi na vás čeká originální kuchyně Petra Fučíka, příjemné prostředí a skvělá kolekce vín.
V posledních týdnech jsme měli možnost navštívit tucet špičkových brněnských restaurací v rámci unikátní akce Gurmet Brno, která mapuje gastronomickou scénu moravské metropole. A výsledek jen potvrdil naše očekávání − přestože se objevila řada nových, zajímavých podniků, Koishi je stále nejlepší.
Bez dezertu se z Koishi neodchází. Zkuste karamelový dortík nebo čokoládový mousse.
Sushi master
Designový podnik pod Špilberkem stále sází na vydařené souznění specialit z mořských i sladkovodních ryb v podání šéfkuchaře Petra Fučíka s prvotřídní nabídkou sushi, které připravuje zkušený japonský sushi master Noritada Saito. Přestože se Petr Fučík nebojí překvapivých kombinací chutí, textur i barev, nic na talíři není pouze na efekt, neboť veškeré jeho kompozice perfektně chuťově souzní. Už třeba jeden z předkrmů − mušle sv. Jakuba v kombinaci s lahodným pečeným selečím bokem, houbami shiitake a tamarindovým čatní − nabízí plejádu chuťových tónů od svěžích mušlí až po nadýchané "vepřové", to vše propojené humřím krémem a sladkokyselou tamarindovou linkou.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



