V členitých prostorech prvorepublikové tančírny na rohu Ostrovní ulice vyrostlo po mnoha letech chátrání moderní bistro zaměřené na jednoduché, ale poctivé snídaně a pestrou, den co den se měnící polední nabídku.
Lehce industriální a vzdušný interiér je příjemnou kulisou moderního bistra nedaleko Národní, zaměřeného v první řadě na Pražany, kterým chce nabídnout rychlé a kvalitní snídaně i pestré obědy. Od pondělí do pátku si zde hosté mohou od osmi hodin vybrat a sestavit vlastní snídani, a to za velmi příjemné ceny.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



