Chřest, žloutková pěna, konfitovaný žloutek, ořechy
165 korun

Hovězí oháňka, morek, medvědí česnek, brambory v popelu
175 korun

Petržel a houby
195 korun

Červená řepa, kefír, lesní med
135 korun

Zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík, jenž měl léta na starosti kuchyni v legendární fine dining restauraci Le terroir, si splnil svůj sen a otevřel moderní podnik inspirovaný dnes mimořádně módní skandinávskou gastronomií.
Bistrot 104 v Korunní ulici na Vinohradech zaujme už na první pohled svým vzdušným interiérem, industriální atmosférou a otevřenou kuchyní. Dominuje dřevo a kámen, na okně fermentují skvostné limonády (při poslední návštěvě nám chutnala hlavně pampelišková) a u zdi rostou zeleninové výhonky. To vše podtrhuje slogan podniku: My víme, kde je sever.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 60 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



