Z nabídky:

Chřest, žloutková pěna, konfitovaný žloutek, ořechy

165 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca33.jpeg

Hovězí oháňka, morek, medvědí česnek, brambory v popelu

175 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca37.jpeg

Petržel a houby

195 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca3b.jpeg

Červená řepa, kefír, lesní med

135 korun

jarvis_592e8c5d498ea3cb3afcca3f.jpeg

Zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík, jenž měl léta na starosti kuchyni v legendární fine dining restauraci Le terroir, si splnil svůj sen a otevřel moderní podnik inspirovaný dnes mimořádně módní skandinávskou gastronomií.

Bistrot 104 v Korunní ulici na Vinohradech zaujme už na první pohled svým vzdušným interiérem, industriální atmosférou a otevřenou kuchyní. Dominuje dřevo a kámen, na okně fermentují skvostné limonády (při poslední návštěvě nám chutnala hlavně pampelišková) a u zdi rostou zeleninové výhonky. To vše podtrhuje slogan podniku: My víme, kde je sever.

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 60 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Odkaz pro sdílení:
https://ekonom.cz/c1-65749850-pocta-severske-gastronomii