S nápadem poctivého bistra přišla před rokem parta gastronomických nadšenců, která si přímo na Karlínském náměstí otevřela designově čistý podnik s vtipným názvem Nejen Bistro. A za rok své existence sklízí velké ovace.
Přestože v módním Karlíně přibývají restaurace jak na běžícím pásu a konkurence zde začíná být větší než v centru Prahy, v loňském červenci otevřené Nejen Bistro se hravě probojovalo mezi nejlepší podniky této gurmet čtvrti. A navzdory svému názvu už s některými pokrmy klepe na dveře fine diningu.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



