Noblesní restaurace umístěná v patře honosného barokního paláce, dobový interiér, stoly obložené živými květinami a prostorná terasa skrytá v korunách exotických stromů. A to všechno v srdci Malé Strany jen pár metrů od Valdštejnského paláce.
Až když si host dosyta užije působivé atmosféry, může věnovat pozornost místní kuchyni, kterou má na starosti zkušený indický šéfkuchař Saravanan Kandadu, díky čemuž je klasická francouzská fine dining gastronomie obohacena o řadu kreativních prvků.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.






