reklama
reklama

Libor Malý

zakladatel serveru Jobs.cz

Odpovědi respondenta

29. 11. 2019
Co dělat, aby Česko i za 30 let zůstalo vyspělým státem?
Pravda a láska musí v každém z nás, i v celé společnosti, stále vítězit nad lží a nenávistí, jinak bohužel nemáme šanci.
14. 12. 2016
Kuřáci si v restauracích a dalších pohostinských zařízeních od konce května příštího roku už zřejmě nezapálí. Úplný zákaz kouření přinese takzvaný protikuřácký zákon, který schválila sněmovna. Souhlasíte s tvrzením odpůrců zákona, kteří vytrvale tvrdí, že skrze něj dochází k ohrožení svobody?
Pokud jsme společnost primitivní, potom je. Pokud jsme společnost vyspělá, potom máme kapacitu dohlížet důsledků svých činů a v takovém případě není. Schválně, co se z ankety ukáže, jakou společnosti jsme :-)
30. 11. 2016
České sportovní svazy řeší, zda zůstat u dlouhé a již zažité verze názvu státu Czech Republic, nebo začít užívat její kratší a označení Czechia. Téma je stále aktuální proto, že se blíží hokejové mistrovství světa a už brzy se začne připravovat výbava sportovců pro zimní OH v Jižní Koreji. Ministerstvo školství zatím žádné rozhodnutí nevydalo a ani vydat nechce. Jaký nápis byste na dresy českých sportovců nejraději doporučili?
Czech Republic.

Je dobré o sobě říkat, jaká je naše forma a že nejsme nějaká gubernie či království kohosi.
4. 11. 2015
Tihle lidé odmítají "hloupou" práci direktivně řízenou "hloupým" nadřízeným. Já bych jim nabídl inspirativní a tvořivou kulturu, založenou na respektu a "osvíceném" leadershipu, kde všichni vědí smysl toho, co dělají a jak to pomáhá světu být lepší.
reklama