Především ženy ocení kreativní Hoegaarden mojito s třtinovým cukrem, mátou a limetkou namíchané místo z rumu z piva.
Potrefená husa Na Verandách umístěná v areálu smíchovského pivovaru prošla v létě zásadní rekonstrukcí, která přinesla moderní interiér i zákaz kouření. Filozofie podniku ovšem zůstává stejná: důraz na špičkovou kvalitu piva a na českou "pivovarskou" kuchyni. Sládci z pivovaru osobně kontrolují kvalitu i teplotu piva (a na zdi umístěným telefonem s "horkou linkou" jim hosté mohou navíc osobně zavolat), zatímco šéfkuchař sází na chutnou hospodskou kuchyni.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.






