Že se stravování na nádraží nemusí odbývat párkem v rohlíku či smažákem v housce, už třetím rokem Pražany i turisty učí Američan Martin Barry.
Původem krajinářský architekt z New Yorku po většinu své kariéry přetvářel zanedbaná místa a dával jim nové využití, vracel do nich život. Soubor restaurací pod širým nebem Manifesto Market do této koncepce zapadá. Opuštěnou plochu u autobusového a vlakového nádraží na pražské Florenci, kde se dříve povalovali jen bezdomovci a odpadky, přetvořil v místo setkávání a gastronomie.
Start-up nepoložila ani koronavirová krize. Zdržela sice expanzi do zahraničí, avšak uspíšila zavedení moderních technologií, díky nimž se už během května Manifesto vrátilo do zisku.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111