Mezinárodní kuchyně zkušeného šéfkuchaře Jana Punčocháře nemá jasně vyhraněný směr, spíše je zaměřená na kvalitu surovin a jejich originální prezentaci. Za příklad mohou posloužit svěží langustýnky se salátem z klementinek a raviolou z ředkve plněnou dýní. Čeká na vás bohatá kolekce chutí, delikátní maso, šťavnaté, hořké a kyselé doplňky, krásně barevné a dokonale sladěné. Stejným způsobem je zkomponovaná většina pokrmů, vše nádherně ladí a souzní.
Stálicí na menu je holoubek z Anjou, servíruje se prso s omáčkou z uzeného tymiánu i jedinečná zmrzlina z holubích jater.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později