Mezinárodní kuchyně zkušeného šéfkuchaře Jana Punčocháře nemá jasně vyhraněný směr, spíše je zaměřená na kvalitu surovin a jejich originální prezentaci. Za příklad mohou posloužit svěží langustýnky se salátem z klementinek a raviolou z ředkve plněnou dýní. Čeká na vás bohatá kolekce chutí, delikátní maso, šťavnaté, hořké a kyselé doplňky, krásně barevné a dokonale sladěné. Stejným způsobem je zkomponovaná většina pokrmů, vše nádherně ladí a souzní.
Stálicí na menu je holoubek z Anjou, servíruje se prso s omáčkou z uzeného tymiánu i jedinečná zmrzlina z holubích jater.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



