1. Ravioly plněné parmezánem a podávané s máslovo-šalvějovou omáčkou
130 korun
2. Kuřecí supreme, ragú z černého kořene, šafránová omáčka, citronové brambory
229 korun
3. Risotto se šafránem, pistáciemi, dřišťálem, parmezánem a máslem
206 korun

4. Pečený losos, citron, škumpa, fenykl, červená řepa, pomeranč a granátové jablko
312 korun

Poněkud netradiční a výrazně kosmopolitní restaurace v centru Prahy je součástí moderního Mosaic Housu, designového hotelu a hostelu zaměřeného především na mladou klientelu. Tomu odpovídá také sázka na příjemnou hudební atmosféru restaurace a širokou paletu koktejlů, včetně oblíbených "kyblíčků" namíchaných pro skupinu hostů.
Kreativní obědy
Nicméně se tu také dobře vaří a zvláště v denní nabídce hosté najdou řadu moderně připravených jídel. Třeba pečenou tresku s rajčaty a petrželovým pyré, domácí ravioly nadívané parmezánem a podávané se šalvějovou omáčkou či vepřové plátky s citronovou omáčkou a grilovanou mrkví se zázvorem.
Na malý hlad dobře poslouží chutný salát z kuskusu s olivami a sušenými rajčaty či zajímavá verze hummusu ochuceného výrazně aromatickým římským kmínem. A také krevety pečené na chilli a česneku.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 60 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.






