Jedno z nejmladších a současně nejkrásnějších golfových hřišť v republice bylo před třemi lety zprovozněno v nádherně zvlněné krajině Posázaví, konkrétně v obci Pyšely, ležící jen pár kilometrů od dálnice D1. Z prostorné terasy je výhled na hřiště, které spoustu večerů ozdobí nádherný západ slunce, další velkorysé prostory nabízí také vnitřní restaurace, která je samozřejmě určená i pro běžnou veřejnost.
Každý den je to jinak
Velkou devízou Lorety jsou výkony kuchyně, která nepoužívá žádné polotovary či mražené suroviny, ale vaří každý den z čerstvých potravin. Kvůli tomu také nemá žádné pevné menu, naopak každý den jsou na tabuli vypsaná nová jídla, většinou dvě polévky, dva saláty a čtyři až pět hlavních pokrmů. Přestože na první pohled vypadají poměrně "obyčejně", hosty, kteří jsou zde poprvé, příjemně překvapí jejich poctivé provedení a autentická chuť. Ne náhodou všechny zdejší jídla vymýšlejí šéfkuchaři oblíbených pražských podniků Mozaika a Krystal, navíc s důrazem na slowfoodové, téměř babičkovské vaření podpořené využitím moderních technologií, jako je třeba sous vide. A v kuchyni si také připravují vlastní, velmi chutný chléb.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později