Jedno z nejmladších a současně nejkrásnějších golfových hřišť v republice bylo před třemi lety zprovozněno v nádherně zvlněné krajině Posázaví, konkrétně v obci Pyšely, ležící jen pár kilometrů od dálnice D1. Z prostorné terasy je výhled na hřiště, které spoustu večerů ozdobí nádherný západ slunce, další velkorysé prostory nabízí také vnitřní restaurace, která je samozřejmě určená i pro běžnou veřejnost.
Každý den je to jinak
Velkou devízou Lorety jsou výkony kuchyně, která nepoužívá žádné polotovary či mražené suroviny, ale vaří každý den z čerstvých potravin. Kvůli tomu také nemá žádné pevné menu, naopak každý den jsou na tabuli vypsaná nová jídla, většinou dvě polévky, dva saláty a čtyři až pět hlavních pokrmů. Přestože na první pohled vypadají poměrně "obyčejně", hosty, kteří jsou zde poprvé, příjemně překvapí jejich poctivé provedení a autentická chuť. Ne náhodou všechny zdejší jídla vymýšlejí šéfkuchaři oblíbených pražských podniků Mozaika a Krystal, navíc s důrazem na slowfoodové, téměř babičkovské vaření podpořené využitím moderních technologií, jako je třeba sous vide. A v kuchyni si také připravují vlastní, velmi chutný chléb.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.






