Restaurace Kogo letos slaví kulaté 20. výročí. Za dvě desetiletí existence si Kogo vybudovalo pověst příjemných restaurací s přátelskou atmosférou, středomořským šarmem a vybranou italskou kuchyní, díky čemuž patří mezi stálice pražské gastronomické scény.
Restaurace Kogo v Havelské je nyní rozdělena na dva hlavní prostory. V menší části funguje klasická restaurace zaměřená na mořské ryby a domácí těstoviny, zatímco nově otevřená část Bistro & bar se specializuje na kvalitní maso a seafood. To se zde připravuje na unikátním španělském grilu Josper, který propojuje troubu a gril a je dnes mnoha odborníky považován za absolutní špičku v oboru, neboť nabízí fantasticky šťavnatá a precizně připravená masa. V Praze ho poprvé začal používat luxusní Oyster bar a nyní ho mají k dispozici také kuchaři v Kogu.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 70 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



