Přestože Radek Hušek vyzkoušel takřka všechny programy na myšlenkové mapy, nic podle něj nepřekoná kreslení myšlenky fixy 1 na papír. "Navrhuji tak design obalů, bannery i weby," vysvětluje zakladatel společnosti SENS, která vyrábí proteinové tyčinky z cvrččí mouky.
"Tyčinka 2 je navíc skvělý příklad toho, když se technologie potkávají s jídlem a vzniká vylepšená strava," dodává s tím, že od prvních prototypů v roce 2016 jich snědl už kolem tisícovky − ať už jako svačinu v kanceláři, po sportovním výkonu, či místo snídaně.
Jako příznivec zdravého životního stylu a stravy si denně připravuje shake nebo smoothie. "Nejraději mám kombinaci sušeného kokosového mléka, banánu, olivového oleje, ovesných vloček a cvrččího proteinu. Tak vypadá moje snídaňová rutina, proto jsem tenhle mixér 3 vybíral dlouho, říká.
Do kanceláře, na schůzky i jen tak po městě jezdí mladý podnikatel na zeleném pennyboardu 4 . "Je to nezničitelný skateboard do města. Šetří čas a dá se s ním skvěle cestovat i letecky."
Protože je Radek Hušek hudební nadšenec a pracuje v open spacu, rozhodl se nešetřit na sluchátkách 5 . Jako hlavní benefit vidí především tlumení vnějších zvuků a přechod na Bluetooth, který sluchátka zbavil kabelů pro větší úroveň komfortu. "A taky samozřejmě skvěle hrají."
Už před pěti lety dal definitivně sbohem papírovým knihám. Čtečku Kindle 6 má neustále u sebe. A plní své každoroční předsevzetí přečíst jednu knihu za měsíc.

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je odemčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Barbora Pěničková



