Šéfkuchař David Kalina prokázal svůj cit pro přípravu tradiční české kuchyně již v úspěšné restauraci Mincovna, a když dostal na starosti kuchyni v novém podniku Tiskárna v Jindřišské ulici (netradiční název koresponduje s tím, že se restaurace nachází v historickém objektu Státní tiskárny cenin), posunul laťku ještě o kousek výš.
Chuťově překvapí taštičky z nudlového těsta plněné masem z hovězí oháňky a podávané s čokoládovou omáčkou.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



