Nová Le terroir je vzdušnější, živější a zábavnější. Hosté si mohou vybrat, zda zakotví ve stylovém Bistrotu Chic, zda si dají sklenku vína ve vinotéce, či absolvují velkou cestu francouzskou gastronomií v působivém gotickém podzemí.

Tip:

K francouzské gastronomii patří skvostné sýry, které si můžete objednat místo sladkého dezertu.

Le terroir byla dlouhá léta pro většinu milovníků jídla téměř zakletým či zapovězeným podnikem, a přestože zde vařil nejprve slavný Jan Punčochář a po něm další skvělý šéfkuchař Pavel Pavlík, podnik měl pověst snobské restaurace, kde se uzavírají hlavně velké obchody. To se změnilo až s novým majitelem a s příchodem francouzského šéfkuchaře. Le terroir se otevřela "světu" a také výrazně změnila koncepci, neboť místo vyhraněné fine dining restaurace začala fungovat ve třech rovinách.

Z nabídky:

Zauzená makrela, citron, nakládaná zelenina, rukola, estragonová zemina, citronovo-šafránová majonéza

255 korun

jarvis_59a6adfb498e27ac153143c7.jpeg

Grilovaná chobotnice, fazolky, špenát, květák, nakládaná mrkev, chips a omáčka z kajenského pepře

595 korun

jarvis_59a6adfb498e27ac153143cc.jpeg

Legendární bujabéza

Můžete se zastavit na sklenku vína ve vinotéce či navštívit moderní francouzské bistro se svěží atmosférou a pestrou kolekcí tradičních francouzských delikates, ať už je to bujabéza, slavná rybářská polévka z Marseille servírovaná se šafránovými brambory, nebo třeba smažená žabí stehýnka s lanýžovou omáčkou. Vše v rozumné cenové relaci, většina hlavních jídel stojí od 400 do 600 korun. Zatímco Bistrot nabízí první seznámení s autentickou francouzskou gastronomií, čtyřchodová večerní degustace v historickém podzemí je již plnohodnotnou výpravou do francouzských regionů a pečlivou kolekcí vizuálně i chuťově vybroušených pokrmů.

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 50 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Odkaz pro sdílení:
https://ekonom.cz/c1-65863170-mala-i-velka-francie-v-praze