Zahradní restaurace Žofín Garden je již řadu let nedílnou součástí pražského kulinárního léta. Jíst s rodinou či přáteli v prostorné a klidné zahradě ve stínu vzrostlých stromů patří k nezapomenutelným zážitkům.
Milovníci sladkého velebí obrácený tvarohový dort Žofie, za zkoušku ovšem stojí i dort mrkvový.
V letošním roce vyrukoval tým restaurace Žofín Garden se zajímavou novinkou. Když je dobré počasí, tedy když právě neprší, připravuje se několik jídel z denní nabídky na moderním grilu Ofyr, který v loňském roce představili světu nizozemští gastronomičtí designéři.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



