Karlínská gastronomie zažívá v poslední době zlaté časy a stává se velkou konkurencí pražského centra. Jedním z nejlepších podniků stále módnější čtvrti je Nejen Bistro.
Na čepu mají velmi slušné pivo z Dalešického pivovaru, kde mimo jiné Jiří Menzel natáčel svůj legendární film Postřižiny.
Šéfkuchař i celá kuchyně karlínského podniku udělali za dva roky obrovský posun. A zatímco na začátku společně bodoval příjemný a jednoduchý interiér se zajímavou nabídkou vína a mas připravených na grilu Josper, v současné době je již největším trumfem podniku znamenitá kuchyně Jirky Hrachového, jehož precizní a současně kreativní výkony posouvají Nejen Bistro daleko za hranice kategorie.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



