Restaurace V Zátiší patří mezi největší legendy pražské gastronomické scény. Již čtvrt století je symbolem špičkové kvality prezentované v noblesním prostředí.
Do Zátiší se nechodí experimentovat, do Zátiší se chodí za jistotou. Příjemně konzervativní podnik sází na pravidelnou klientelu hostů, kteří vyžadují setrvale vysokou kvalitu, od gastronomie až po personál na place. Ostatně stávající manažer podniku Libor Pavlíček zde pracuje od roku 1993, a přestože má na starosti celý chod elegantního podniku, pokud má službu, i on obsluhuje hosty a fundovaně poradí třeba s výběrem vína, kterému se dlouhá léta věnuje.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



