Koncepčně skvěle dotažená restaurace Rest s nádhernou zahrádkou pod Vyšehradem oslaví na podzim své čtvrté narozeniny. Za tu dobu se vypracovala mezi stálice pražské gastronomie, neboť boduje bohatou nabídkou zajímavých jídel za velmi příjemné ceny.
Hlavním pilířem nabídky restaurace Rest jsou čerstvé ryby a jídla z mořských plodů, prostupující celým jídelním lístkem. Alternativou k předkrmům je pestrá nabídka osmi druhů tapas, které mohou posloužit jako předkrm (dvě až tři porce pro jednoho, případně všechny, pokud budou hosté u stolu pokrmy navzájem ochutnávat − kolekce všech osmi druhů tapas vyjde na 680 korun).
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



