Italská restaurace Ristorante Fabiano funguje v Liboci už sedmnáct let. Moderně pojatou italskou kuchyni nyní doplňuje také nabídka bezlepkových pizz či těstovin vhodných pro celiaky.
Pizza z restaurace Fabiano je vyhlášená široko daleko. Připravuje se v tradiční kamenné peci, v níž se topí výhradně dubovým dřevem, což dává slavné italské specialitě nezaměnitelnou vůni a dokonale křupavou podobu.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.






