V restauraci Pod Věží je vše podřízeno gastronomii. Příjemné prostředí, konzervativní atmosféra i profesionální obsluha jen podtrhují precizně prezentovanou českou kuchyni doplněnou několika mezinárodními pokrmy, jako jsou třeba tygří krevety v těstíčku, které šéfkuchař podává s výborným salátem ochuceným wasabi, zázvorem a koriandrem.

Většina pokrmů na menu zůstává již několik let, mění se však jejich aranžmá, v mnoha případech nezvyklé a kreativní. Jako příklad nám poslouží místní stálice v podobě zapečeného kozího sýra, který nyní šéfkuchař servíruje s topinamburovými chipsy, s crumble z vlašských ořechů a s medovým kaviárem, jenž je připraven z kuliček tapioky marinovaných v medu a medovině. Netuctovou sestavu doplňuje pěna z čerstvého kozího sýra a salát s malinovým octem. Mezi stálice v nabídce patří precizně připravené jehněčí a vepřové koleno, ve druhém případě pečené na černém pivu a servírované s bramborovou kaší nastavovanou jelítkem a kroupami a doladěné omáčkou z černého piva.

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 70 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Odkaz pro sdílení:
https://ekonom.cz/c1-65247710-moderni-ceska-kuchyne-v-malostranske-restauraci-pod-vezi