Smíchovské bistro Gourmet Pauza jeho majitelé otevřeli na konci srpna. Na přípravě působivého interiéru se podílelo maďarské designové studio Varro design, které pracuje pro řadu luxusních hotelů. Podnik otvírá již v sedm hodin ráno a láká mimo jiné na zdravé snídaně. K dispozici je čerstvý ovocný či zeleninový džus, míchaná vajíčka, ovocný salát či zapečené sendviče a panini. Snídaňová menu se podávají do půl jedenácté, pak přicházejí na řadu pokrmy ze stálé a denní nabídky, při jejichž přípravě šéfkuchař respektuje pravidla zdravé a nutričně vyvážené stravy. Za příklad poslouží třeba výtečná domácí pasta, potěšily nás šafránové špagety ochucené chilli a servírované s tygřími krevetami a sýrem Grana Padano, stejně jako legendární "aglio olio e peperoncino", a to především díky výtečné chuti samotné pasty a jen jednoduchému dochucení.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 70 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



