Loni v létě dostal kuchyni v hotelu The Augustine na starost jeden z nejlepších českých šéfkuchařů Marek Fichtner, který před tím působil šest let v Kempinski. Jeho rukopis je znát. Nabídku pokrmů připravených z velké míry ze sezonních surovin rozdělil do dvou částí - na elegantní evropskou kuchyni a moderní českou. Nutno dodat, že obě části nejsou svým stylem nikterak vzdálené a je možné je bez obav kombinovat.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



