Pizza Coloseum slaví v letošním roce dvacáté výročí existence, což je ideální příležitost pro krátké bilancování. Především v Praze patří již tradičně mezi velmi oblíbené podniky italské kuchyně a zvláště na Můstku či v pasáži Myslbek, kde fungují nejznámější provozovny, bývá v exponovaném čase obědů a večeří obvykle plno. Zajímavé jsou také nadstandardní gastronomické služby, ať už je to poměrně široká nabídka bezlepkových pokrmů či novinka v podobě nutričně vyvážených specialit, které šéfkuchař připravuje se společností DietPlan, třeba "racionální" pizzu Primavera, která se podává se salátem a kousky grilovaného kuřecího s jogurtovým dresinkem. V Coloseu se peče slabá a křupavá pizza v tradiční peci, klasikou je oblíbená Margherita či Capricciosa s pršutem a artyčoky. Milovníci rafinovaných kombinací jistě ocení Al Caprino se smetanou, kozím sýrem a ořechy.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 70 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



