Vysočina je drsný kraj, ale čokoládě, asi podobně jako třeba hornaté Švýcarsko, určitě svědčí. Rodinná firma Kamila Chocolates pod vedením Františka Hlavy obnovila ve Vyskytné nedaleko Jihlavy v uplynulých 18 letech zašlou slávu českého čokoládovnictví z dob první republiky. Sází na kvalitu, rozmanitost a dokonalé provedení. Výsledkem jsou ručně vyráběné bonbony a čokolády, nugátové, marcipánové a oříškové náplně, karamelové košíčky, čokoládové lanýže či tabulky s nepřebernými druhy posypů.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Josef Pravec
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



