Vychutnat si kvalitní kávu, u níž by člověk také přesně věděl, od jakého farmáře pochází, může být někdy problém. Podobný problém zkřížil cestu také Danielovi Kolskému. Vypořádal se s ním po svém. Založil úspěšnou síť pražských kaváren Mamacoffee, ve kterých nabízí výběrovou kávu od malých pěstitelů. Například z Etiopie. "Je to místo, kde stále roste divoká káva v lesích. Místní ji dodneška sbírají," popisuje Kolský své okouzlení z africké země.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Jakub Horáček
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



