Restaurace Chagall's zaujme příjemnou atmosférou, je vzdušná, světlá, na stěnách visí obrazy, mezi nimiž nechybí ani dílo slavného běloruského malíře, který však prožil většinu života ve Francii. A právě jeho snové vize jsou tak trochu i vzorem pro šéfkuchaře, který své pokrmy připravuje jako malá umělecká díla. Jsou podobně křehká, vzdušná a kreativní, takže žádný milovník zajímavých chuťových kombinací zde nebude zklamán. Navíc v kuchyni používají výhradně čerstvé suroviny vysoké kvality, například ryby chytané na udici, výtečnou španělskou šunku Jamon Iberico de Belotta či luxusní belgické čokoládové pralinky Neuhaus.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



