Jedním z trumfů Oyster baru je snoubení atmosféry a prostoru noblesního bistra s dokonalým jídlem. Měkké a teplé světlo, zrcadla na stěnách a mramorové barové stolky působí nadčasovým dojmem sofistikované jednoduchosti, v níž ještě více vynikne nabídka luxusních jídel a nápojů, jejichž pestrá kolekce nemá v Praze konkurenci.
Zdenek's Oyster bar je výjimečný především svojí kolekcí ústřic, a to dokonce i v evropském měřítku. V současné době má v nabídce 14 druhů prémiových ústřic, které se dovážejí třikrát týdně z Paříže a jsou přehlídkou toho nejlepšího, co trh nabízí. A co dále ochutnat? Za zkoušku stojí mušlová polévka se šafránem a především famózní tuňákové carpaccio s foie gras. To je zřejmě největším hitem mezi předkrmy, svěží maso tuňáka doplňují jak ovocné tóny, tak nasládlé hoblinky nastrouhaného foie gras či unikátní krápníková sůl. Prostě hra pro všechny smysly.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 70 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



