Podniky v gastronomickém sektoru fungovaly loni bez omezení pouhou třetinu roku. Ve zbývající době se potýkaly buď s omezením provozní doby, nebo mohly své služby poskytovat pouze v "okénkovém režimu". Všechny tyto restrikce vedly podle analýzy společnosti Dotykačka, která zmapovala čtvrtinu gastro trhu, k meziročnímu propadu tržeb v tomto sektoru o 32 procent. Zákazníci tak utratili o 63 miliard korun méně než v roce 2019.

Ještě na vás čeká 70 % článku. Pokračovat ve čtení můžete jako náš předplatitel.

Víte, že…

Předplatitelé mají i řadu dalších výhod

  • nezobrazují se jim reklamy
  • mohou odemknout obsah kamarádům
  • mohou prohlížet online archiv
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.