Hlavním trumfem Kampa Parku jsou prvotřídní suroviny, které jsou precizně připravené a působivě prezentované. Především pak špičkové ryby a plody moře, na jejichž přípravu se šéfkuchař podniku Marek Raditsch dlouhodobě zaměřuje. A to platí i pro aktuální menu, které bylo před pár dny představeno hostům a zůstane v nabídce až do podzimu. Příjemné kulinární překvapení přinášejí plátky syrového halibuta, který je krátce marinovaný v jablečném dresinku, dochucený jemným olejem z česnekové pažitky a ozdobený nakrájenými plátky hroznového vína.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.






