Čerstvě narozená sestřička oblíbené thajské restaurace v pražské Balbínově ulici otevřela před několika dny, ale s takovou invencí, že se o ní hned všude mluví. Podnik Štěpána Návrata prezentuje totiž moderní podobu thajské kuchyně tak, jak to zatím v Praze nikdo neudělal. Včetně stálé nabídky netradičních pokrmů, jako jsou třeba smažené larvy bource morušového, připravené na sójové omáčce s medem s chilli, citronovou trávou a kafírovými listy či dokřupava osmažená žabí stehýnka s lahodným a jemným masem, která jsou opět ochucená thajským kořením a bylinkami a podávaná se svěžím ananasovým salátem. Obě jídla vyžadují trochu odvahy, ale vřele je doporučujeme, protože nejen rozšiřují gurmánské obzory, ale především skvěle chutnají.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111