Hold tradiční italské kuchyni z gurmánsky proslavené oblasti Emilia-Romagna připravil na letošní jaro oblíbený řetězec Pizza Coloseum. Na začátek dubna pozval do Prahy jednoho z mistrů italské klasiky, zkušeného šéfkuchaře Sergia Ferrariniho. Ten svůj region již mnohokrát reprezentoval na světových gastronomických přehlídkách a současně je jedním ze šéfkuchařů Teatra Verdi v Ceseně.
Sergio Ferranini není příznivcem kulinárních výstřelků, ale soustředí se na dokonalé provedení klasických italských pokrmů. Pro svou pražskou návštěvu připravil čtyřchodové menu, které bude osobně prezentovat hostům ve třech pobočkách Pizzy Coloseum a které bude po jeho odjezdu dočasně zařazeno na menu všech restaurací Coloseum. Jako předkrm se bude podávat cuketový květ plněný měkkým sýrem. Slavnou italskou delikatesu na talíři doplní kuřecí roláda se špenátem a svěží fenyklový salát s pomerančem a ovčím sýrem pecorino.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 70 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



