Historická usedlost v pražské Troji prošla zdařilou rekonstrukcí, stejně jako nádherné vinice, které leží kolem ní. A právě propojení vlastního vína s fine dining gastronomií je vedle unikátní atmosféry hlavním trumfem restaurace Salabka. Víno z největší pražské vinice doprovází pokrmy, ale také s ním kuchaři vaří. Za příklad nám poslouží lahodné maso z jelení kýty, které je pozvolna dušené na červeném víně a následně zapečené s brambory. Netradiční, nicméně velmi chutná prezentace zvěřiny.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



