Historická usedlost v pražské Troji prošla zdařilou rekonstrukcí, stejně jako nádherné vinice, které leží kolem ní. A právě propojení vlastního vína s fine dining gastronomií je vedle unikátní atmosféry hlavním trumfem restaurace Salabka. Víno z největší pražské vinice doprovází pokrmy, ale také s ním kuchaři vaří. Za příklad nám poslouží lahodné maso z jelení kýty, které je pozvolna dušené na červeném víně a následně zapečené s brambory. Netradiční, nicméně velmi chutná prezentace zvěřiny.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111