Etnosvět funguje ve dvou polohách. Jako denní bistro s vegetariánským bufetem, kde si každý vybere z bohaté nabídky salátů i teplých jídel za jednotnou cenu 39 korun za sto gramů. Ve čtyři hodiny se bufet zavírá a od páté začíná fungovat klasická restaurace s výběrem z menu plného originálně prezentovaných pokrmů, které připravil mezinárodně ostřílený šéfkuchař Clayton Powell. Pestrost jídel je široká, a jak napovídá název restaurace, inspiruje se v evropské, arabské i asijské kuchyni.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



