Historický interiér restaurace evokuje atmosféru zájezdních hostinců z doby 19. století. V prostorných místnostech stojí bytelné dřevěné stoly a kožené židle, působivou atmosféru doplňují masivní lustry či sochy světců. S dobovým vybavením koresponduje také místní kuchyně s nabídkou specialit, které jsou poctou tradiční rakousko-uherské kuchyni. Přesto jsou připravené moderním způsobem s využitím špičkového vybavení, jako je dnes velmi módní gril Josper.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



