Slovenská gastronomická skupina Medusa začínala s klasickými restauracemi zaměřenými na kvalitní gastronomii, poté přidala koncept samoobslužných restaurací Presto a nakonec se pustila do spojení gastronomie a zábavy, jehož výsledkem byl největší rockový podnik v centru Bratislavy s názvem Barrock. Koncept byl úspěšný, a tak mladí slovenští podnikatelé otevřeli stejnojmenný podnik na začátku září také v Praze, přímo v centru dění na Václavském náměstí. Barrock má tři patra, v přízemí je něco jako moderní pivnice, v prvním patře funguje restaurace s barem a v suterénu je rockový klub.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



