Per Te znamená Pro Tebe a právě s tímto mottem otevřela své brány před třemi lety sympatická vinohradská mediteránská restaurace. K poctivému kuchařskému řemeslu přidává také příjemný a profesionální servis, neboť majitel podniku je většinu času "na place", což je znát na první pohled. Šéfkuchař se při tvorbě menu inspiruje různými oblastmi středozemního moře, hlavní roli však hraje balkánská a italská kuchyně. A také výhradně čerstvé suroviny.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



