Hlavní osobností restaurace Kašperk je její šéfkuchař Marcel Onder. Rodák z nedaleké Sušice se po 15 letech strávených v zahraničí, převážně v předních britských a irských restauracích, vrátil domů a výrazně osvěžil šumavskou gastronomickou scénu. Díky němu má restaurace hotelu Kašperk sympatický kosmopolitní nádech a skladba pokrmů na novém menu potěší lehkým britským přesahem, což se projevuje třeba tím, že kuře na talíři doprovází salát coleslaw, v nabídce nechybí thajské kari, burgery či brownies.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



