Pro většinu lidí představuje veganská kuchyně velkou neznámou. Běžný strávník se navíc domnívá, že bez masa a živočišných produktů, jako jsou sýry či vajíčka, se prostě a jednoduše vařit nedá. Opak je pravdou a právě nově otevřená restaurace Plevel dokazuje, jak pestrá a zábavná může veganská kuchyně být, když se připravuje s nápady a energií. Ostatně do Plevelu nechodí většinově vegani a téměř 90 procent návštěvníků tvoří běžní "všežravci", kteří si chtějí zpestřit standardní jídelníček specialitami vykouzlenými ze zeleniny, ořechů či luštěnin. Moderní veganská kuchyně je totiž zábavnější než většina tradičních českých pokrmů, takže má rozhodně co nabídnout.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



