V české gastronomii se moc Novozélanďanů nepohybuje. I z tohoto důvodu nedávno otevřená restaurace Na golfu, která je součástí moderního golfového klubu v Kostelci u Křížků, vzbuzuje pozornost. Na jídelním lístku najdete zhruba 10 pokrmů, přičemž všechna jídla jsou nejen chuťově, ale též vizuálně perfektně dotažená, takže připomínají téměř umělecké kompozice. Novozélandský šéfkuchař Jasen Campbell má rád výrazné barvy, používá jedlé květy a netají se tím, že je pro něho vaření zábavnou hrou, ve které nejde pouze o to, zahnat hlad a zaplnit prázdný žaludek.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



