Vlajkovou lodí příjemného designového podniku jsou čerstvé mořské i sladkovodní ryby v režii šéfkuchaře Petra Fučíka. Restaurace KOISHI je jakousi experimentální gastronomickou laboratoří, v níž šéfkuchař vytváří unikátní podobu euroasijské fusion kuchyně, která má ty nejvyšší ambice. Příkladem snoubení mnoha vlivů je třeba polévka Miso bouillabaisse nebo neuvěřitelně lahodná kari polévka z korýšů dochucená nakládaným zázvorem a koriandrem. Každé jídlo je perfektně dotažené a vzorně servírované, špičkovou úroveň podniku podtrhuje profesionální obsluha.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



