Restaurant Le terroir vznikl již před 10 lety v magickém sklepení románsko-gotického domu U Staré míčovny nedaleko pražského kostela sv. Jiljí. Menu se mění pravidelně v intervalu čtyř až šesti týdnů, v závislosti na nabídce sezonních surovin. Kuchyně pod vedením Executive Chef Jana Punčocháře a šéfkuchaře Pavla Pavlíka není vázána nijak teritoriálně a inspiruje se napříč celou Evropou. Důležitým faktorem úspěchu je také skutečnost, že v restaurantu Le terroir funguje již několik let stejný tým, což zaručuje vysoký standard kuchyně i servisu. Samozřejmostí je profesionální vybavení, sklenice Riedel, porcelán Rosenthal či příbory Christoffle, které podtrhují kvalitu privátní restaurace.

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 80 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Odkaz pro sdílení:
https://ekonom.cz/c1-63102590-vyjimecne-zazitky-v-unikatnim-prostredi-restaurantu-le-terroir