Restaurant Le terroir vznikl již před 10 lety v magickém sklepení románsko-gotického domu U Staré míčovny nedaleko pražského kostela sv. Jiljí. Menu se mění pravidelně v intervalu čtyř až šesti týdnů, v závislosti na nabídce sezonních surovin. Kuchyně pod vedením Executive Chef Jana Punčocháře a šéfkuchaře Pavla Pavlíka není vázána nijak teritoriálně a inspiruje se napříč celou Evropou. Důležitým faktorem úspěchu je také skutečnost, že v restaurantu Le terroir funguje již několik let stejný tým, což zaručuje vysoký standard kuchyně i servisu. Samozřejmostí je profesionální vybavení, sklenice Riedel, porcelán Rosenthal či příbory Christoffle, které podtrhují kvalitu privátní restaurace.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



