Takže si to zopakujeme. Co je základ? Rybí omáčka, limetková šťáva, chilli paprička a cukr, ptá se a hned si sám odpovídá kuchař Lukáš Neckář. Více či méně pozorně ho poslouchá tucet lidí v barevných zástěrách; někteří při tom krájejí bůček, další sekají bylinky, jiní cibuli. Je páteční večer a v pražské škole vaření Chefparade probíhá kurz vaření vietnamských specialit. Mantra o čtyřech základních ingrediencích exotické asijské kuchyně během čtyřhodinové lekce zazní tolikrát, že si ji účastníci kurzu budou pamatovat nadosmrti.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 95 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Jan Němec
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



