Mám rád pivo a potkal jsem správné lidi, kteří mi na začátku pomohli. A také jsem chtěl najít nové využití pro opuštěný areál keramičky. Takové jsou hlavní důvody, proč se Josef Šusta rozhodl v severočeském Varnsdorfu založit minipivovar Kocour.
Nejsevernější český pivovar se nachází na okraji města vedle železniční tratě, hned za výrobnou je česko-německá hranice. Kromě vaření piva nabízí také ubytování v odstavených lůžkových vagonech, nechybí zde ani prostorná restaurace.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
David Tramba
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



