Před časem otevřená "víkendová" restaurace na Kokoříně se okamžitě vyšvihla mezi vyhledávané cíle pražských gurmetů. A nikoli náhodou. Majitel podniku totiž klade důraz na špičkové místní suroviny a šéfkuchař Martin Barcal vytváří značně kreativní a překvapivé variace na klasickou českou kuchyni. Nabídka pokrmů se stále mění a přináší nezapomenutelné zážitky. Domácí svíčková s kančím masem, šťavnaté telecí řízky smažené na sádle, bažantí prsíčka ve slaninovém kabátku či famózní restovaná játra z kokořínského divočáka.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



