Důraz na domácí prostředí a nadstandardní služby zaujme hned od prvních okamžiků. Začíná se chlebem s pečlivě vybranými, nefiltrovanými olivovými oleji z Řecka a Španělska, po kterých už přijde řada na předkrmy. Je z čeho vybírat, neboť zdejší svěží a kreativní podoba středomořské kuchyně je plná nápadů, fantazie a barev. Zvláštní specialitou, či spíše rukopisem šéfkuchařky je poměrně časté využití sýrů, které dají jídlům osobitý "šmrnc". Třeba v případě geniální kompozice foie gras s výtečným sýrem Reblochon a gratinovanými brambory, což dokazuje odvahu i sebevědomí kuchyně. Foie gras zde ovšem kombinují také se zelenou krémovou čočkou či sezonně s rebarborou a jahodami. Jídla ovšem nejsou překombinovaná a nechávají vyniknout kvalitní surovinu.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 80 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



