Restaurace Le Grill, která společně s celým hotelem oslavila na podzim pětileté výročí, se pravidelně umísťuje mezi nejlepšími restauracemi metropole. V kuchyni kraluje Marek Fichtner, který patří do elitní skupiny nejlepších pražských šéfkuchařů. Jeho nejslavnějším jídlem se stala bílá tomatová polévka, která byla ovšem po pěti letech stažena z menu a nahradila ji stejně precizně připravená, lehce nakyslá smetanová kulajda vonící koprem. Tato změna dokumentuje trend všech hotelů Kempinski, jejichž šéfkuchaři by měli připravovat jídla typická pro daný region. Na menu naopak zůstává jiná česká specialita v podobě lahodného "tataráku", při jehož přípravě se šéfkuchař inspiroval v dánské Nomě, kde byl na stáži. Výtečná kvalita masa podpořená zajímavými ingrediencemi z něj dělá unikátní kulinářský zážitek, který zaujme svěžestí i výraznou chutí masa. Ale není tu jen tatarský biftek.

Chcete číst dál?

Ještě na vás čeká 70 % článku.

První 3 měsíce, pak 199 Kč měsíčně

S předplatným získáte

  • Web Ekonom.cz bez reklam
  • Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
  • Možnost ukládat si články na později
Nebo
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.

Nepřeji si dostávat obchodní sdělení týkající se objednaných či obdobných produktů společnosti Economia, a.s. »

Zaškrtnutím políčka přijdete o možnost získávat informace, které přímo souvisí s vámi objednaným produktem. Mezi tyto informace může patřit například: odkaz na stažení mobilní aplikace, aktivační kód pro přístup k audioverzi vybraného obsahu, informace o produktových novinkách a změnách, možnost vyjádřit se ke kvalitě našich produktů a další praktické informace a zajímavé nabídky.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Odkaz pro sdílení:
https://ekonom.cz/c1-61503890-vybrousena-kuchyne-marka-fichtnera-v-restauraci-le-grill