V posledních pěti letech prochází česká a hlavně pražská gastronomická scéna razantní proměnou. Po dlouhé době kulinárního půstu přibývá doslova týden co týden řada zajímavých restaurací a nových gastronomických konceptů. Česká metropole se díky tomu pozvolna zařadila mezi standardní evropská velkoměsta, v nichž se dobře jí a kde si i nároční a zkušení hosté mohou vybírat z desítek kvalitních restaurací. Podobně je tomu ale v celém Česku. Současně je možné vysledovat řadu nových gastronomických trendů, které dokazují dlouhodobé zlepšení tohoto významného ekonomického segmentu.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 95 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!
Tento článek je zamčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.
Aktuální číslo časopisu Ekonom
Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.



